помощ имам проблем със фабричния код, колата не пали, може ли да се премахне кода? колата ми е алфа 155 1.6 16v Ts
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със код системата за155 16v TS
Collapse
X
-
мисля че Вантотрейд не могат да ти помогнат, виж Бобо & големата риба могат
пиши ЛС на някой и те ште те оправят'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
пичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.
Comment
-
Първоначално публикувано от mishkata_mпичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.Кажи само тия Ауди и фолксваген и разни други велики там те не слагат ли Бош електроника
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment