Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със код системата за155 16v TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със код системата за155 16v TS

помощ имам проблем със фабричния код, колата не пали, може ли да се премахне кода? колата ми е алфа 155 1.6 16v Ts

мисля че в ванто траде могат да ти помогнат
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

мисля че Вантотрейд не могат да ти помогнат, виж Бобо & големата риба могат

пиши ЛС на някой и те ште те оправят
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

пичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.

Comment

Първоначално публикувано от mishkata_m
          пичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.
          Аз пък разбрах че нищо не си рабрал ма жив и здрав Кажи само тия Ауди и фолксваген и разни други велики там те не слагат ли Бош електроника
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X